Κ ρ α σ ι ά

Ο Ροδιακός Αμπελώνας χαρακτηρίζεται από ποιοτικά σταφύλια, καθ’ όσον το υψόμετρο, το έδαφος, ο προσανατολισμός των αμπελώνων, σε συνδυασμό με τα πολλαπλά μικροκλίματα του νησιού, έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή μικρών ποσοτήτων, αλλά εξαιρετικής ποιότητας σταφυλιών.

Λ ε υ κ ά

Η μεγάλη γκάμα των λευκών κρασιών της CAIR προέρχεται από το αριθμό των ποικιλιών, τις μεθόδους οινοποίησης, αλλά και την αναλογία των υπολειμματικών σακχάρων.

Ε ρ υ θ ρ ά

Το κόκκινο κρασί παράγεται από κόκκινο ή μαύρο σταφύλι που καλλιεργείται αποκλειστικά σε αμπελώνες της Ρόδου. Εδώ θα βρείτε τις ετικέτες της CAIR με τις διάφορες ποικιλίες.

Ρ ο ζ έ

Το ροζέ κρασί καλύπτει το φάσμα χρωμάτων μεταξύ κόκκινου και λευκού κρασιού. Εδώ θα βρείτε τις επιλογές της CAIR για αυτή την κατηγορία.

Α φ ρ ώ δ ε ι ς Ο ί ν ο ι

H CAIR φημίζεται για τη μεγάλη της παράδοση σε αφρώδη οίνο.Είναι από τις λίγες εταιρείες στον κόσμο που παράγει αφρώδες με τον παραδοσιακό τρόπο (méthode traditionnelle). 

Γ λ υ κ ε ί ς Ο ί ν ο ι

Τα γλυκά κρασιά της CAIR μπορεί κανείς να τα απολάυσεί ασυνόδευτα είτε στην ολοκλήρωση ενός γεύματος με τη συνοδεία γλυκίσματος.

B O H E M E R O S E D E M I S E C

Λαμπερό τριανταφυλλί χρώμα. Ση μύτη μια πληθώρα φρέσκων αρωμάτων όπως κεράσι, φράουλα, φρούτα του δάσους και τριαντάφυλλο. Το στόμα είναι ευχάριστο, με όγκο και έντονες φυσαλίδες που αναδεικνύουν τη δροσιστική οξύτητα, η οποία ισορροπείται ιδανικά από τη διακριτική γλυκύτητα. Επίγευση μακρά και φρουτώδης.

S I L K R O S E S E C

Εντυπωσιακό έντονο τριανταφυλλί χρώμα. Πλούσιος αφρός με φυσαλίδες που παρασέρνουν στο χορό τους αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων, μελιού και κηρήθρας. Πολύπλοκο, γεμάτο
στόμα με χαρακτηριστικές γεύσεις κερασιού, μαρμελάδας φράουλας, βατόμουρου και αποξηραμένου δαμάσκηνου.